7 mooie plekken in Dordrecht om te werken.

Het lijkt wel of met de lente in aantocht ook bedrijven opnieuw in de knop springen. Er zijn veel mooie bedrijven die vacatures hebben. Mocht je dus op zoek zijn, dan heb ik er even een paar voor je op een rijtje gezet:

Heer & Meester zoekt een zelfstandige en creatieve horeca collega voor minimaal 2 dagen in de week (ook in het weekend) vanaf half mei, voor die tijd wordt je nog ingewerkt.

Christa’s Cookies  gaat aan een nieuwe uitdaging beginnen en is op zoek naar iemand die haar bedrijf wil overnemen. Dus ben je gek op bakken en zin in een nieuwe uitdaging, neem dan contact met haar op.

Huis Roodenburch zoekt voor de opening half april nog een leerling kok en een schoonmaakster.

Het terrasseizoen staat voor de deur en Merz heeft hier extra handjes nodig die van aanpakken houden.

Zit je in je studie en heb je nog een stage nodig? Bij Khotinsky en Fles & Mes zoeken ze diverse stagiaires.

In kappersland wordt er ook flink uitgebreid.
Puur Geknipt en WEISS.hairartist zijn beiden op zoek naar extra mensen. Ben je zelf geen kapper, maar ken je wel zo iemand die op zoek is. Laat het weten! Puur geknipt looft een gratis knipbeleving uit aan degene met de gouden tip.

Droombaan - vacatures

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!