B-Around Ontmoetingsreisjes

Op ontmoetingsreis in Dordrecht met B-Around

Welke mooie verhalen en bijzondere personen leven er achter de voordeuren van Hollands oudste stad? Ga op Ontmoetingsreis met B-Around en kom op bezoek bij mensen die je normaal niet snel tegenkomt.

Thuis bij een markante Dordtenaar, bij kunstenaars in hun atelier. Of ga op de koffie bij een spiritueel begaafd persoon of iemand uit een andere cultuur. Van een barbie-expert, stadsorganist en paardenmelker, tot een druïde, luthier of kunstenaar in een eeuwenoude monnikencel.

Laat je meenemen in hun inspirerende wereld en maak kennis met andere levenswijzen en bijzondere passies. Op het water, in het groen van de Biesbosch of in de prachtige oude panden van de Dordtse binnenstad.

Het avontuur begint met een check-in op een verrassende locatie, waar je de reispapieren en een plattegrond ontvangt. Daarna ga je zelf in groepjes van max. 6 personen op pad naar de gastadressen. Vraag wat je wilt, ze vertellen graag over hun passie!

Dagje Dordt op maat

Een reis met drie ontmoetingen duurt ruim vier uur. Maar een compleet dagje Dordrecht met ook nog een leuke workshop of heerlijke lunch, diner of borrel op een bijzondere plek kan natuurlijk ook. B-Around zorgt voor een uitje op maat dat je niet snel zult vergeten.