Believe in Outdoortraining

Gezond eten, regelmatig sporten! We weten allemaal dat het hoort. Maar ja, van wekelijks in de gewichten hangen wordt de gemiddelde mens niet zo blij van (ik niet in ieder geval). En als er bitterballen voorbij komen zijn we de eerste die naar de schaal graaien (ik wel in ieder geval). De enige oplossing is dus sporten op een leuke manier en gezond eten, zonder streng dieet.

Charda van der Vliet van Believe in Outdoortraining helpt je hiermee. Haar doel is om vrouwen te helpen met het creëren en behouden van een gebalanceerde levensstijl. Wekelijks kun jij deelnemen aan Functioneel FIT. Dit is de unieke outdoortraining speciaal gericht op vrouwen. De workouts zijn laagdrempelig en voor ieder niveau geschikt. Functioneel FIT vindt plaats op verschillende locaties in het mooie Dordrecht (ook Zwijndrecht heeft een locatie). Daarnaast werkt Charda met een tof spaarprogramma waarin zij samenwerkt met ondernemers uit de regio. Jij kunt dus sparen voor leuke en exclusieve kortingen. Zo wordt je ook nog eens beloont na een uitdagende workout!

Check de lestijden of zie de video om een goed beeld te krijgen of Functioneel FIT bij jou als vrouw past.

Mocht je de Believe in Outdoortraining een keertje vrijblijvend willen ervaren dan ben je altijd welkom voor een proefles.

Naast Functioneel FIT heeft Charda haar eigen platform waarin zij vrouwen met haar weekvlogs inspireert en motiveert. Neem eens een kijkje op haar YouTube Kanaal: Believe Inside