Davi City Spa

Aan het randje van het centrum vind je een oase van rust bij Davi City Spa. Van buiten zou het je niet eens opvallen, maar zodra je de deur opentrekt ervaar je de rust meteen. Een plek om even echt te ontspannen, de hectiek en dagelijkse beslommeringen achterlatend.

Davi City Spa is gespecialiseerd in huidverbeterende  gezichtsbehandelingen, (definitief of tijdelijk) ontharen, pedicure, intensieve peelings en ga zo maar door.  Je kunt er ook terecht voor een mooi niche parfum, een bijzonder sieraad en diverse lifestyle artikelen. Maar ook voor diverse massages zoals een hotstone-, ontspanning- of sportmassage. Alles uitgevoerd door de professionele dames uit het team van eigenaresse Vivian.

Het fijnste vind ik zelf om een gelaatsbehandeling en massage te combineren. Hierin heeft Davi City Spa echt een streepje voor op een normale schoonheidsspecialiste. Je leest hier over mijn eigen hemelse ervaring.

Maar wat denk je van een duo behandeling? Jij en je moeder, zus of vriend(in) ieder een behandeling naar keuze. En als je dan helemaal relaxed bent nog even bijkletsen onder het genot van Tapas of een Hightea in de loungeruimte.

Of je nou alleen komt of met iemand anders. Davi City Spa is dé plek om nader tot jezelf of elkaar te komen.