de Blauwe Kamer

De bibliotheek ken je natuurlijk als dé plek om boeken te lenen en informatie op te doen, maar de bibliotheek is veel meer. Om dat zichtbaar te maken is er in de Stadsbibliotheek een nieuwe plek gecreëerd om te flexwerken, te ontmoeten en kennis te delen.

Welkom in de Blauwe Kamer! Je kunt hier een praatje maken, koffie drinken, studeren, overleggen of gewoon een krant of tijdschrift lezen. Elkaar helpen met taal of huiswerk kan ook. (alleen non-profit).

Met gratis Wi-Fi en elke dag gratis alle landelijke dagbladen en heel veel magazines verveel je je geen moment. Aan de inwendige mens is ook gedacht met de espressoautomaat met koffie van biologische, verse koffiebonen en melk (to go).

Wekelijks vinden er leuke activiteiten, workshops en bijeenkomsten plaats voor kinderen, jongeren en volwassenen. Neem een kijkje in de agenda wat er deze maand te doen is.

Heb je een mooi idee of wil je zelf iets organiseren? Stuur de Blauwe Kamer een mailtje. Ze zijn altijd op zoek naar mensen die  graag hun kennis delen of willen inspireren, experimenteren en ontdekken.

In tegenstelling tot wat je misschien niet gewend bent in de bieb, mag er in de Blauwe Kamer gepraat worden! Wil je stiller werken? Maak dan gebruik van de stille studieruimte ertegenover. Of zoek een ander rustig plekje in de bibliotheek. Je bent hier altijd welkom (ook zonder pasje ;))

Locatie