Dolhuis

Feesten, concerten en uitgaan, niks is te dol in dit monumentale gekkenhuis. De historie van het pand geeft een intiem sfeertje aan elke gelegenheid. Op avonden van uitgaansfeestjes als Do You Do?, Avanhard en het studentenfeest Huisje, Boompje, Feestje wordt de zaal omgetoverd in een club. Soms wordt er driftig geshaket met cocktails en kijk niet gek op als het plafond behangen is met opblaasbare beesten of andere thema attributen. Uitgaan in Dolhuis is altijd een complete beleving.

Op andere evenementen zoals de Spoken word night: Woorden Worden Zinnen kun je lekker relaxed hangen op zitzakken en zitten aan tafeltjes, terwijl je luistert naar de diverse woordkunstenaars en muzikanten. Kijk in de agenda voor het eerstvolgende feestje of concert.

Liever je eigen feestje vieren? Dat kan ook! Op avonden dat er geen programmering is kun je zelf een feest geven in het Dolhuis.

Geef er je bruiloftsfeest, bedrijfsuitje of vergadering. Je kunt er ook je verjaardag vieren en aansluitend van een dolhuisavond genieten. Zit je thuis lekker niet in de rommel en kun je heerlijk met je voeten van de vloer.

Locatie