Dordrecht is een attractie rijker!

Op de woningboulevard bevindt zich namelijk sinds gisteren een heuse indoor ski & snowboard baan. Hier kun je je perfect voorbereiden op je aanstaande wintersport. Zo is het mogelijk om lessen te nemen bij een instructeur, maar ook om zelf aan de slag te gaan om je skills te verbeteren. Daarnaast is er ook nog een hele gezellige aprés skibar en lounge gedeelte waar je prima terecht kunt voor een hapje en een drankje. Je maakt er gewoon een avondje uit van.

Kom zondag 2 oktober nog profiteren van allerlei deals die gelden tijdens het openingsweekend. Je kunt dan de banen testen, want er is er niet 1 maar er zijn er zelfs 2. Ook worden er diverse demonstraties gegeven en zal er live muziek zijn.

Ga dus snel een kijkje nemen en zorg dat je helemaal getraind op wintersport kunt gaan.

Voor meer informatie kun je kijken op www.roundhill.nl
RoundhillRoundhill

David Timmer

Als geboren en getogen Dordtenaar ben ik na mijn studie in Amsterdam teruggekeerd naar deze mooie stad. Mijn achtergrond heb ik in Media & Cultuur, Kunstgeschiedenis en Museumstudies. Met een voorliefde voor muziek ben ik actief als manager van de band Scotch, organisator van het Voorstraat Noord Festival en initiatiefnemer van het DJ Café en DJ academie bij de Popcentrale.