Draagdoek ingewikkeld? Volg een workshop.

Eind juni is onze Teun 1 jaar geworden. Hoera!! Hij wordt echt zo snel groot, dat ik soms nog eventjes verlang naar toen hij nog kleiner was. Lekker heel de dag knuffelen en dichtbij in de draagdoek. Na een tijdje zijn we overgestapt op een ergonomische draagzak, omdat we veel op pad gingen in het bos en ik dan niet zo handig vond om in de herfst met lappen doek over de grond te slepen bij het knopen.

Momenteel wordt hij voor mij eigenlijk te zwaar voor de draagzak. Dus eigenlijk zou ik weer eens mijn doek tevoorschijn moeten halen. Dan hangt hij toch net iets dichter en natuurlijker tegen je aan en dat is dus minder belastend voor je lijf. Maarem hoe ging dat ook alweer?

Bij Kind Zo Blij worden regelmatig knoopworkshops gegeven. Hmm toch maar eens opgeven denk ik. Heb jij een kleintje? En heb je wel eens gedragen in een draagzak? Ik ben benieuwd naar je ervaringen.  Laat je me het hieronder weten?

28 Augustus – Draagworkshop(s)
19.00 – 20.00 uur Ringsling
20.30 – 21.30 uur Dragen met draagzak
Kosten zijn maar 10 euro per persoon per workshop.
Je kunt aan beide deelnemen of er 1 kiezen.
Geef je op via www.wrappedaround.nl

11 September  – Draagworkshop FWCC
Front wrap cross carry
Een buikknoop. Ideaal met een newborn.
Geef je op via www.wrappedaround.nl

25 September  – Draagworkshop
Double Hammock
Een fijne rugknoop.
Geef je op via www.wrappedaround.nl

draagdoek

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!