Heer en Meester

In het laatste pand aan de Voorstraat met prachtig uitzicht op de grote kerk, zit een hele fijne plek voor koffie (of thee in mijn geval), ontbijt of lunch, Heer en Meester. Alles is biologisch, met aandacht voor milieu, de wereld en onze leefomgeving en veel is glutenvrij. Heb je andere dieetwensen, dan wordt daar ook rekening mee gehouden. Alles wat op de kaart staat kun je ook afhalen om ergens anders op te eten. Handig als

Zo hebben ze er een niet te versmaden gluten- en suikervrije chocoladetaart met zeezout. Je hoeft echt geen glutenallergie te hebben om deze te proeven, maar kijk uit want hij is erg verslavend.

Maar er zijn nog veel meer opties zowel op taart en gebak gebied als lunchgerechten. Zo moet je echt eens hun heerlijke Flammkuchen en kekke broodjes als ‘De Kouretas’ of ‘De Samurai’ proberen. En wat denk je van overheerlijk biologische ijscoupes?

Naast verstand van koffie hebben ze er ook verstand van thee. Ga lekker zitten en genieten van het uitzicht of neem je koffie/ijsje to go.

Locatie