Hoera Puur Geknipt bestaat 1 jaar!

Hoera, maandag 26 september is het alweer 1 jaar geleden dat Puur Geknipt de deuren opende van de duurzaamste salon van Dordrecht. Reden voor een feestje dus.
Eén dag feest is natuurlijk leuk, maar een hele week feest is nog veel leuker. Daarom is het de hele week van 26 september tot en met 1 oktober feestweek.

Op alle behandelingen ontvang je 20% korting en terwijl je in de watten wordt gelegd, geniet je van een heerlijke, verse sap.

Thuis wil je natuurlijk nog lang van je nieuwe coupe genieten en dus ontvang je ook nog eens 15% korting op een product van Less is More ter introductie. Dit is een haarproductlijn met 100% natuurlijke haarverzorging. De ingrediënten die gebruikt worden, zijn veelal biologisch geteeld, fair trade en dierproefvrij. Alles is biologisch afbreekbaar. Verwennerij voor jezelf en het milieu.

Maak je snel een afspraak?

Puur geknipt de duurzame kapper in Dordrecht, fotografie door Frak van Hilten

 

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!