Hou je van goede Pop? Check deze leuke najaarsdeal!

Hou je van popmuziek? Het leukste is natuurlijk om live te luisteren en te ervaren. Bibelot heeft een superleuke herfstactie. 5 concerten voor €39,50 (dat scheelt je  € 20).

Tijdelijk geldig
De concerten waarvoor deze actie geldt zijn van Bewilder, St. Tropez, Birth Of Joy, Velvet Music Night: Bombay en The Sore Losers (BE). Bezoekers maken gebruik van de aanbieding door tickets te bestellen op de website www.bibelot.net. Na het selecteren van één van de vijf concerten wordt een speciale actieknop zichtbaar. De aanbieding loopt tot 7 oktober.
Marketingmedewerker Louisa Steenbakker: “Met dit aanbod wil Bibelot niet alleen trouwe bezoekers bedanken, maar het ook voor nieuwe bezoekers mogelijk maken om met een aantrekkelijke korting kennis te maken met nieuw Nederlands poptalent.”

Vijf topconcerten
Op 7 oktober treedt Bewilder op. De Utrechtse indierock band schoot uit de startblokken toen in september 2015 het debuutalbum ‘Dear Island’ werd gepresenteerd. Een week later is het podium voor St. Tropez. Deze band bestaat uit leden van Go Back To The Zoo, maar brengt een nieuwe sound vol catchy gitaarrock. Birth of Joy grijpt op zaterdag 29 oktober terug naar de psychedelische rock & roll uit de jaren ’60 en ’70 gemixt met grunge, stoner en een beetje punk. Platenzaak Velvet Music doet op vrijdag 11 november een duit in het zakje met een concert van Bombay. Deze band was voorheen bekend als Bombay Show Pig en combineert invloeden van bands als MGMT, Phoenix en Gorillaz met ’90 garage pop. De reeks wordt op vrijdag 25 afgesloten met een dubbelconcert vol energieke noise/garage uit de lage landen, met Paceshifters en het Belgische The Sore Losers.

Klik hier voor de ticketinformatie

najaarsdealpg

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!