Kraak Decoreert

Corine Kraak DecoreertCorine Kraak van Kraak Decoreert heeft vakmanschap tot een kunst verheven. Met haar kwasten en penselen maakt zij van iedere muur of meubel een kunstobject. Of het nu gaat om het restaureren van oude reclameteksten, muurschilderingen of kleuradviezen. Kraak decoreert met finesse en precisie. Teksten, natuur en zacht kleurgebruik komt veel terug in haar werk.

Op haar eigen manier versiert ze kinderkamers, kantoorpanden en monumentale huizen in passende stijl bij de omgeving of het interieur. Soms neemt ze het interieur zelfs mee in de decoratie en voorziet ze meubels van een kleur of schildering.

Naast zelf schilderen, leert Corine je dit zelf ook toe te passen in één van haar vele workshops. Wil je iets bijzonders op je eigen muur, maar weet je niet waar te beginnen? Corine leert je ter plekke precies wat je nodig hebt en helpt je op weg of maakt hem samen met jou.

Op deze pagina heeft ze gewerkt met een aantal van de verschillende verftechnieken die ze beheerst. De tekst is uitgevoerd in krijtverf en een matte verf en komt van een Dordtse historische muurreclame uit 1893 die zij heeft gerestaureerd. De propellertjes komen uit haar zomer artjournal en je vind ze regelmatig terug in haar werk. De ondergrond heeft een verfstuctechniek met de look en feel van Marokkaans tadelakt.

Corine Kraak Decoreert