Lifestyle Studio Dordrecht

Zodra je de Lifestyle Studio binnenloopt in de wachtruimte aan de Kromhout 118 op de eerste etage komt er al rust over je heen. Er worden van maandag tot en met zaterdag lessen gegeven in Yoga en Pilates. Zo ook Zwangerschapsyoga of ouder en kind yoga. Er zit zeker iets voor je tussen. Wat denk je bijvoorbeeld van outdoor Yoga? In het Wantijpark zijn regelmatig door Lifestyle Studio Dordrecht georganiseerde outdoor lessen.

De lessen zijn in kleine groepjes, dus er is echt veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Naast de dagelijkse Yoga en Pilateslessen verzorgt Lifestyle Studio Dordrecht ook Workshops, weekenden en zelfs yoga en detox vakanties. Check de agenda voor de komende activiteiten. Wil je nog meer persoonlijke aandacht? Jolande doet ook Personal Training op maat. Of verwen jezelf met een heerlijke ontspannings- of voetreflexmassage. Je komt er hoe dan ook als herboren weer vandaan.

Heb je nog geen yoga outfit? Studio Lifestyle verkoopt yoga kleding van Urban Goddess. Ook voor yogamatjes, blokken, sokken, detox supplementen en pure verzorgingsproducten uit Bali kun je hier terecht.

Locatie