LINDA.foundation wordt ‘Puur Geknipt’

Kappers houden niet alleen van hun vak, maar ook van mensen. Supertof dus dat Kapsalon Puur Geknipt de komende feestdagen gezinnen die door  LINDA.foundation* zijn geselecteerd gratis zal knippen. Zo worden gezinnen die zich dat normaal niet kunnen veroorloven toch even verwend voor de feestdagen. 

Helaas heeft niet iedereen het even goed in Nederland. Van iedere negen kinderen leeft er eentje in armoede en is aangewezen op de Voedselbank en bijzondere bijstand. Extra moeilijk tijdens de feestdagen dus, wanneer al hun vriendjes en vriendinnetjes verwend worden met mooie cadeaus.

puur_geknipt_linda

*LINDA.foundation helpt gezinnen die in armoede leven. Linda de Mol draagt alle kosten van de organisatie. Zo’n 3000 gezinnen krijgen jaarlijks rond de feestdagen een bonnenpakket. Dit jaar wordt daar een kappersbon aan toegevoegd.

 

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!