Nieuwe BRANDSTOF in Dordrecht

Dit weekend opent Bibelot hun nieuwe concept BRANDSTOF. Wat voorheen de Poplounge was is flink onderhanden genomen en in een nieuw jasje gestoken. Het interieur is verfrist met een sausje vol Rock ’n Roll.

Je kunt er werken, zelf tosti’s bouwen en als vanouds nog even nangenieten na een concert. Het programma is ook vernieuwd. Brandstof werkt samen met de stad. Dus heb je een goed idee of wil je iets organiseren? Bespreek het met de Brandstof Crew. Zij zijn hier ook aan het werk en brainstormen graag met je mee.

Deze zaterdag 18 maart vanaf 15:00 ben je welkom om het zelf te ervaren. De broertjes Saté delen prijswinnende sateetjes uit en Brandstof zorgt voor, je raadt het al brandstof. In de vorm van tosti’s en biertjes.

Brandstof is elke donderdag en zondag tussen 15.00 en 23.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 02.00 uur. Meer info? www.brandstofdordrecht.nl of mail naar brandstof@bibelot.net Noordendijk 148, 3311RR Dordrecht.

Brandstof

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!