No.38 City Bakery Café

Een heel fijn begin van je dag is ontbijten of koffiedrinken bij No.38 City Bakery Café. Maar ook een lunch maakt je dag helemaal goed door de heerlijke sandwiches, warme tosti’s of verse salades. Ben je net zo’n zoetekauw als ik, dan zul je heel blij worden van de huisgemaakte taarten, koekjes en brownies. Met wat vriendinnen genieten van een high tea met scones taartjes en mini-sandwiches, kan ook bij No.38.  Is de groep wat groter dan wordt er uitgeweken naar het terras in de tuin of in de winter bij de buurvrouw boven het Theewinkeltje.

De koffie, thee, taartjes en desembrood kun je ook meenemen voor onderweg of om thuis van te genieten. Het brood blijft heerlijk vers. Als het tenminste de volgende dag haalt, want bij ons thuis gaat het altijd direct op. (Ik hoor het ons zeggen: Nou nog eentje dan..)

Binnen is een hip en huiselijk sfeertje gecreëerd. Buiten op het bankje is het heerlijk mensen kijken. s’Winters met een kleedje en cappuccino onder de warmte lampen en ’s zomers natuurlijk met een biologische rabarberlimonade of een frisse fruitsmoothie. Eindig hier je middag op de markt met een wijntje en desembrood met huisgemaakte pesto en je weekend kan beginnen.

Locatie

NO.38 City Bakery Café

NO.38 CITY BAKERY CAFÉ – Sinds september hebben we er weer een heerlijk ontbijt-lunch-borrel-koffie-thee-taart-broodzaakje erbij in Dordt. Je kunt er lekker binnen blijven plakken, voor de deur op het bankje zitten, maar ook meenemen is een goede optie. Je vindt het naast het theewinkeltje op de Nieuwstraat NO.38.

No.38_City_bakery_café_10