DiD-Ondernemers-info voor ondernemers in Dordrecht

Ben jij een Dordtse ondernemer met een uniek verhaal? Iemand met hart voor de zaak die het gezicht van Dordrecht mee bepaalt?

dordt_design_website in DordrechtDo in Dordt biedt Dordtse ondernemers een eigen pagina op Do in Dordt; jouw persoonlijke etalage op dé cityblog van Dordrecht. Gemakkelijk te beheren en zonder gedoe promotionele exposure door heel Nederland! Een digitaal platform waar door de kracht van samenwerking, jouw persoonlijke product goed tot uiting komt.

Echt iets voor jou?

ik wil meer zichtbaarheid in Dordrecht

 

Wat is Do in Dordt?

Do in Dordt is een frisse cityblog in Dordrecht. Nederlands eigen local friend guide, die consumenten wegwijs maakt in de wondere wereld van Dordt. Do in Dordt deelt al haar Dordtse favourites met haar eigenzinnige online publiek. Consumenten met oog voor het bijzondere, die ze graag verwent met de leukste Dordtse adresjes op het gebied van food, feest en design.

Wie is Do?

dordt design doDo in Dordt, dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Product ontwikkelaar, design lover en een echte Dordt- ophile. Vijf jaar geleden bracht de liefde me naar onze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels, maar kwam er tot mijn grote verbazing achter dat dit frisse gezicht van Dordrecht niet bij iedereen even goed bekend is.

Daarom begon ik in 2015 Do In Dordt. Een online city- blog met als missie Dordrecht eens goed op de kaart te zetten. Op mijn blog Do in Dordt deel ik al mijn Dordtse favourites met mijn online publiek, zodat al het fijns dat onze prachtstad te bieden heeft, de aandacht krijgt die het verdient!

Als ondernemersdochter die jaren boven de zaak van mijn ouders heeft gewoond, weet ik als geen ander hoe hard het je moet werken om een eigen onderneming draaiende te houden. Hoeveel erbij komt kijken en hoe hoog de kosten kunnen zijn. Hierdoor is er een plek in m’n hart ontstaan voor de ‘kleine’ ondernemer. Deze ondernemers zijn natuurlijk helemaal niet klein, maar juist groots. Iedere ondernemer heeft zijn of haar eigen verhaal. Alleen wordt dat niet door iedereen opgemerkt, ik ben dan ook graag de verbindende factor tussen ondernemers en consumenten om dit verhaal naar buiten brengen.

Hoe werkt Do in Dordt?

Do in Dordt tipt haar publiek aan de hand van 5 thema’s:

Blog

Het blog is het kloppend hart van het Do in Dordt platform. Hier verschijnen enthousiaste artikelen over Dordrecht, die verslag doen van alle things to do en places to go in onze bruisende stad. Een plek waar Do en andere bloggers de bevlogen Dordtse designers en ondernemers zoals jij in de spotlights zet.

Nieuwsbrief

Do houdt haar publiek op de hoogte van de laatste ins & outs door een reguliere digitale nieuwsbrief. dordt_design_nieuwsbriefHierin brengt ze Dordtse ondernemers, evenementen en lifestyle nieuwtjes nog eens extra onder de aandacht.

Evenementen-kalender

Do vertelt haar publiek precies wanneer er iets leuks in Dordrecht te beleven valt. Do gebruikt hiervoor een uniek en gebruikersvriendelijk systeem. De evenementen-kalender van Do in Dordt slaat alle activiteiten van Dordtse ondernemers op in een handig zoeksysteem, zodat consumenten snel en gemakkelijk een leuke activiteit kunnen vinden.

Social Media

Do struint graag met haar publiek mee door de Dordtse straten. Daarom is Do in Dordt ook actief op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en Foursquare. Do gebruikt social media, zodat consumenten haar enthousiaste tips altijd binnen handbereik hebben. Een prachtige kans voor jou om jouw producten bij een breed publiek onder de aandacht te brengen!
dordt_design_socials

 

Online netwerk groep

Do in Dordt gelooft in de kracht van elkaar versterken. In een besloten groep komen de mooiste ideeën tot stand. Door je aan te sluiten bij Do in Dordt krijg je toegang tot de besloten facebook groep speciaal voor Dordtse designers en ondernemers. De voordelen op een rijtje:

Sticker

Do voorziet al haar favourite hotspots van haar unieke ‘Tip van Do’-sticker. Ben je als designer of ondernemer lid van Do in Dordt, dan ontvang je bij inschrijving deze sticker voor op je etalageruit of voordeur. Een duidelijk signaal voor consumenten, dat jouw onderneming 100% ‘Do-proof’ is. De ‘Tip van Do’-sticker is er ook in een digitale variant voor op je website. Deze kun je linkbaar maken naar je bedrijfspagina, zodat je klanten/gasten direct kunnen lezen wat er over je bedrijf wordt geschreven.

Citymap

Een unieke citymap van Dordrecht met alleen de leukste plekjes erop. Een musthave voor iedere toerist, maar zeker ook voor Dordtenaren zelf. De citymap wordt jaarlijks in een oplage van 40.000 stuks gedrukt en verspreidt vanuit alle Do in Dordt Hotspots, hotels en VVV. Voor een indruk kun je de digitale versie hier bekijken. De papieren versie is ook direct een ansichtkaart. Zo kan de kaart worden doorgegeven aan iemand anders.

Wanneer je met je onderneming op de citymap staat ontvang je de speciale lasercut citymaphouder. Zo kun je de citymaps mooi presenteren aan je klanten/gasten.

Citymaphouder_illu 3D

Wat anderen zeggen over Do in Dordt

Charda van der Vliet van Believein.nl

Believe in Charda van der Vliet Believe in Charda van der Vliet

De cijfers

Website bezoekers 2000-3000 per maand
Facebook >2000 volgers
Instagram >1800 volgers
Nieuwsbrief >600 lezers
Citymap oplage 40.000 per jaar

Wat kost het?

DiD_Membership

Een jaar lang ontvang je de volgende voordelen:

 • Een eigen pagina op doindordt.nl met foto’s, een persoonlijk verhaal, contactinformatie en links naar je website en social media.
 • Je evenementen automatisch in de Do in Dordt agenda.
 • Je activiteiten en producten worden zoveel mogelijk gedeeld op Do in Dordt’s social media en de nieuwsbrief.
 • Lidmaatschap tot de besloten Do in Dordt’s facebookpagina.
 • De “Tip van Do”-sticker/ website button.

Prijs omgerekend per maand nog geen:

€ 15,00

totaal € 179 /jaar excl btw

Opmaak van de pagina is eenmalig € 35,00 excl btw

Ik wil meer zichtbaarheid in Dordrecht

Do in Dordt Membership en Citymap

Een jaar lang ontvang je de volgende voordelen:

 • Een eigen pagina op doindordt.nl met foto’s, een persoonlijk verhaal, contactinformatie en links naar je website en social media.
 • Je evenementen automatisch in de Do in Dordt agenda.
 • Je activiteiten en producten worden zoveel mogelijk gedeeld op Do in Dordt’s social media en de nieuwsbrief.
 • Lidmaatschap tot de besloten Do in Dordt’s facebookpagina.
 • De “Tip van Do”-sticker/ website button.
 • Een plek op de Do in Dordt Citymap die gratis verspreidt wordt vanuit alle Do in Dordt Hotspots, de VVV, hotels en andere plekken in de omgeving.De kaart is zowel interessant voor Dordtenaren als toeristen. Voor een indruk kun je de digitale versie hier bekijken.De jaaroplage is 40.000 stuks.
 • Unieke Lasercut Citymaphouder
 • Onbeperkt citymaps om aan klanten mee te geven.

Prijs omgerekend per maand nog geen:

 

€ 30

Totaal € 359,00 excl btw

Opmaak van de pagina is eenmalig € 35,00 excl btw

Ik wil meer zichtbaarheid in Dordrecht

Geen membership? maar wel je bedrijf onder de aandacht.

Op aanvraag

Ik wil meer zichtbaarheid in Dordrecht

 

stuur me een mail op do@doindordt.nl

Vragen? bekijk de FAQ.

Ik wil me aanmelden, hoe doe ik dat en wat gebeurt er daarna?

Aanmelden gebeurd in drie stappen:

 1. Stuur me eerst een mailtje op do@doindordt.nl zodat we kunnen bespreken of je bedrijf past bij Do in Dordt. Niet alle bedrijven komen in aanmerking. Authenticiteit is één van mijn belangrijkste kernwaarden. Mensen die doindordt.nl bezoeken moeten er van op aankunnen dat wat ik schrijf klopt en past bij een bepaalde sfeer, gevoel en smaak. Dat valt niet altijd in vaste kaders vast te stellen. Meestal hanteer ik de regel als je geen onderdeel bent van een keten en ik zou zelf ook gebruik maken van je producten en/of diensten dan moet er geen probleem zijn. Ik neem de vrijheid daar vanaf te wijken indien ik dat nodig acht.
 2. Schaf het abonnement aan van je keuze. (Ik stuur je een linkje, of klik op de producten van deze pagina)
 3. We bespreken dan welke informatie je allemaal op je eigen Do in Dordt pagina wilt hebben. Ik schrijf een persoonlijk stuk, die je krijgt opgestuurd ter goedkeuring. Als we passende foto’s hebben bijgevoegd kan de pagina online en deel ik hem in mijn nieuwsbrief en op social media. Voeg me toe op je perslijst of hou me op de hoogte van activiteiten die je organiseert, zodat ik erover kan schrijven en je bent het hele jaar door in de picture. 

Wil je meer weten of heb je een andere vraag? Mail me! Dan beantwoord ik graag al je vragen.

 handtekening Do

 

dordt design skyline