Over Do

Over Do

Ben jij ook zo gek op bijzondere winkeltjes weggestopt in pittoreske straatjes?  Gaat jouw hart sneller kloppen van kleurrijke festivals, unieke vintage spulletjes of perfect gebakken citroen-kwarktaart? Dan is Dordrecht echt iets voor jou!

#TipvanDo voor de leukste tips in DordrechtDo in Dordt is dé cityblog van Dordrecht.  Jouw eigen local friend guide, die je wegwijs maakt in de wondere wereld van Dordt. Een stad vol romantische hofjes, creatieve lifestylewinkels en een rijk pallet aan fijne koffietentjes, biologische toppers en culturele verwennerij.

Bij Do in Dordt vind je de leukste adresjes in Dordrecht op het gebied van food, feest en design. Check Do’s evenementen-kalender of laat je op het blog inspireren door unieke verhalen van bevlogen Dordtse ondernemers. Do struint bovendien graag met je mee door haar stad: volg Do op Instagram en Facebook en je hebt Do’s tips altijd binnen handbereik!

Pssst…kijk goed om je heen als je door de stad wandelt. Speciaal voor jou heeft Do haar favourite spots voorzien van de bekende “#Tip van Do”-sticker.

 

Ben je een Dordtse ondernemer?

Do weet dat Dordrecht bruist. En ze is altijd op zoek naar nieuwe things to do en places to go. Ben jij een Dordtse ondernemer met een uniek verhaal? Do in Dordt biedt bedrijven zoals jij een eigen pagina op haar platform; jouw persoonlijke etalage op dé cityblog van Dordrecht. Met exposure door heel Nederland! Neem contact op met Do voor een afspraak of klik hier voor meer informatie.

Do met de fiets door Dordrecht

Wie is Do in Dordt?

Hoe het allemaal begon…

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. In 2010 bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen! Maar twee dingen vielen mij op.

Als verse Dordtenares struinde ik zelf uren door de stad op zoek naar de leukste things to do en places to go. Nergens was namelijk een hip blog of frisse cityguide te bekennen, die de ins en outs van Dordt eens goed op een rij wist te zetten. Dus begon ik zelf maar een lijst en agenda bij te houden.

Daar kwam nog bij dat tot mijn grote verbazing niet iedereen dezelfde warme gevoelens bij Dordt had als ik. De stad blijkt een rare reputatie te hebben, die volgens mij totaal niet aansluit bij het Dordrecht van nu. Hierdoor blijven veel Dordtse parels verborgen voor het grote Nederlandse publiek. Eeuwig zonde natuurlijk!

Ik besloot in actie te komen voor de stad waar ik van houd. Daarom richtte ik in 2014 Do in Dordt op. Een cityblog om mijn geliefde Dordrecht een flinke reputatie-facelift te geven. Hoe? Door jou te vertellen waar je al die leuke adresjes in Dordrecht kunt vinden! Op dit blog, de nieuwsbrief en op social media deel ik al mijn Dordtse favourites met je. Zodat ook jij kunt genieten van al het fijns dat mijn prachtstad te bieden heeft. Enjoy Dordt!

Liefs uit Dordrecht