Smooth

We mogen weer een nieuw plekje voor ontbijt en lunch verwelkomen in ons mooie stadje. Smooth zit in een oud pand op de Voorstraat aan de kruising met de Visbrug, waar Tessa Korevaar haar eigen droom najaagt. Na een afgeronde studie psychologie gingen haar horeca-roots weer kriebelen en daaruit is Smooth ontpopt. Dordrecht was voor deze Sliedrechtse altijd al de stad om naar toe te gaan, dus een logische stap om hier te gaan ondernemen.

Verwacht lekkere ontbijtjes, lunches, frisse smoothies en sapjes. Je kunt neerploffen op de custom bank of hoge tafels. Maar net zo makkelijk neem je je broodje, smoothie of koffie to go.

Op zoek naar een fijne plek om te werken? Wifi en voldoende oplaadpunten maken Smooth ook een goede plek voor een werkafspraak of om even ongestoord te kunnen knallen met allerlei gezonds en lekkers binnen handbereik. Zo ben je lekker opgeschoten en heb je je vitamineshot weer binnen. Win-Win.

Maar ook voor een bijklets date met een vriendin is Smooth een toffe plek. Theeleut als ik ben heb ik natuurlijk even de ‘noten’ thee voor je voorgeproefd. Nog nooit eerder gedronken (of van gehoord), maar echt super lekker.

 

Locatie