Stijlvol Fashion

Als kind kon ik Grease wel dromen. Ik denk dat ik de film letterlijk meer dan 30 keer gezien heb. De Stijlvol Fashion in deze films deed me zwijmelen. Wegdromen bij Petticoats, vintage auto’s en rode lippenstift, heerlijk. Die zwarte catsuit van Sandy staat stiekem nog steeds op mijn verlanglijstje. Er blijken meer mensen die een vergelijkbare jeugdliefde hebben en die daar ook wat mee doen. Wendy Stendert is zo iemand.

Opgegroeid met Elvis Presley en Marilyn Monroe en een enorme passie voor retro en vintage, kon een eigen winkel natuurlijk niet uitblijven. Op een mooie centrale plek op Voorstraat West vind je haar winkel: Stijlvol Fashion. Retro Jurken, Petticoats en Rock ’n Roll T-shirts. Haarbandjes, tassen en toffe interieuraccessoires. Alles met een Rockabilly feel.

Je kunt vanuit je luie stoel online bij Stijlvol Fashion bestellen, maar Wendy helpt je graag om de vroegere tijden even in het echt te beleven. Met de ultieme Bardot top, pinup pencil skirt of polkadot dress waan je je even helemaal in de jaren 50 en 60.

Regelmatig organiseert Wendy leuke workshops en middagen in haar winkel. Houdt de agenda in de gaten.

Locatie