Studio MYH opent nieuwe woonshop hartje centrum Dordrecht

Studio MYH Carmela CadamidaroVanaf 1 november is hartje centrum Dordrecht een toffe woon- en cadeauwinkel rijker. Vintage of gerestylede woonaccessoires, gepimpte meubels en lieve babycadeautjes koop je voortaan op de Grote Spuistraat 4A. In de nieuwe, hippe winkel Studio MYH brengt eigenaresse Carmela Ciadamidaro’s twee dromen samen. Het creatief werken met haar handen en het persoonlijke contact met klanten.

Al lange tijd voor ze in 2015 haar website lanceerde, creëerde Carmela naast haar baan in de retail alles wat los en vast zat. Met alleen de website miste ze het persoonlijke contact met klanten. Na op diverse markten en beurzen te hebben gestaan kwam dat oude gevoel weer terug en om dat gevoel vast te houden was een eigen winkel de logische volgende stap.

De meeste meubels en woonaccessoires worden door Carmela tweedehands ingekocht en gerestyled. Zo wordt elk item een uniek exemplaar en van haar speciale ‘Studio MYH’-sausje voorzien. Ook zullen er bijpassende kaarten en posters worden verkocht en zullen er meer samenwerkingen volgen met andere merken die in hetzelfde straatje passen.

Buiten de openingstijden zijn er in de intieme winkel diverse workshops te volgen. Tijdens de workshops leer je vazen, plantenpotten of voorraadpotten te restylen in de bijpassende Studio MYH stijl. Uiteraard wordt je daarbij door Carmela begeleid en verwend met drankjes en een hapje.

Privéshoppen en borrelen met vriendinnen? Voor € 8,50 word je de hele avond verwend met hapjes en drankjes en kun je op je gemak bijkletsen en ongestoord shoppen. Maak een afspraak voor een doordeweekse avond en de winkel gaat van 19:00-22:00 speciaal voor jou open.

Gebruik de code opening4a voor 10% feestkorting tijdens de eerste openingsweek van 1 tot 4 november.

Studio MYH logo

 

 

 

 

Carmela Ciadamidaro

https://www.studiomyh.nl/

Grote Spuistraat 4A

3311 GE Dordrecht

06-34984925 / infostudiomyh@gmail.com

Openingstijden

Dinsdag van 11:00- 17:00
Donderdagmiddag van 14:00 – 17:30
Zaterdag van 11:00 – 17:00

Tijdens de speciale openingsweken:
Woensdag 1 november t/m zaterdag 4 november 10:00-17:00
Donderdag 9 november t/m zaterdag 11 november 10:00-17:00

Studio MYH

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!