Voorstraat Noord is een eetcafé rijker.

De deuren openen van een nieuw eetcafé op de Voorstraat Noord gaan woensdag 12 oktober om 17:00. Je kunt dan in DOOR vier dagen per week, genieten van vegetarische, veganistische, maar ook vleesgerechten met een bijzondere twist. Altijd verse producten en veelal biologisch. Voor het geld hoef je het niet te laten. Lunchen kan al vanaf € 3,00, dineren vanaf € 7,50.

Philadelphia en DOOR hebben al eerder de handen ineen geslagen voor een lunchcafé om een plek te creëren waar mensen kunnen werken die buiten de maatschappij dreigen te vallen. Om werkervaring op te doen, om deel uit te blijven maken van de samenleving of gewoon omdat iedereen een tweede kans verdient. Vanaf nu is het dus ook mogelijk om er te dineren.

Eetcafé DOOR is een geliefde plek om te werken. De afgelopen twee weken heeft het café proefgedraaid en diverse mensen liepen spontaan binnen om te vragen of ook zij de mogelijkheid kunnen krijgen om te werken.

DOOR is gevestigd op Voorstraat Noord 142 en is een vrijwilligersorganisatie die zich met hart en ziel inzet voor levendigheid in de stad.

Philadelphia zorg is een landelijke zorgaanbieder voor mensen met een beperking. Zij verzorgen de professionele begeleiding om het horecateam aan te sturen.

Eetcafé DOOR
Voorstraat Noord 142
Woensdag tot en met zaterdag
12:00 tot 19:30
Reserveren: 06-55491013

opening eetcafé DOOR

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!