Waterpret in Dordt

Het heerlijke warme weer komt er weer aan en wat is nou de beste manier om warme dagen door te brengen? Op en in het water natuurlijk! Gelukkig hebben we daar genoeg van in Dordt, maar wat je misschien niet weet is dat we een heuse Board Academy hebben in ons stadje. Dé plek waar ze je alles kunnen leren op het gebied van watersporten. Al eens op een wakeboard gestaan? Of met je vriend(inn)en in een tube met hoge snelheid over het water gestuiterd? Ik kan je verzekeren dat het een ultieme manier is om lekker bezig te zijn en ondertussen te genieten van de omgeving en je beste vrienden of familie om je heen.

Een tijd geleden ben ik zelf een keer meegevaren. Caroline van Wijngaarden heeft er foto’s van gemaakt. Het water was superwild door de wind, dus minder wilde sprongen dan gehoopt, maar het ondergaande zonnetje maakte alles goed. Evert schoot heen en weer over het water en ik heb vooral heel erg genoten van het varen. Heerlijk om met de wind door je haren hard over het water te crossen.

Elke zomer worden er voor stoere jongens en meiden van 10-17 jaar Jobe Summercamps georganiseerd. In zo’n zomerkamp leren ze wakeboarden, maar gaan ze ook tuben, suppen, longboarden, BBQ-en en nieuwe vrienden maken natuurlijk. Er zijn nog een paar plekjes vrij en als je de lastminutes van de week van 10 of 17 juli boekt, ontvang je 10% korting. Nog geen plannen? Snel boeken dus! Voor een onvergetelijke week of meer info over de Jobe Summercamps klik hier. Voor een filmpje over de summercamps klik hier.

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!