WEISS hairartist

WEISS hairartist verzorgt je nieuwe coupe. Eigenaresse Cindy is een gepassioneerde dame, die haar sporen heeft verdient op verschillende vlakken. Zo knipt ze graag een super hippe coupe, maar met het zelfde gemak knipt ze ook een klassiekere stijl. Hoe dan ook kijkt ze vooral naar hoe ze de positieve eigenschappen van je haar kan accentueren.

In haar salon maakt Cindy gebruik van Oway producten. Deze zijn allemaal zonder chemicaliën en met biologische en bio-dynamische ingredienten. Alles zit in een zo eco friendly mogelijke recyclebare verpakkingen van glas of aluminium.

Vol natuurlijke ingrediënten uit bronnen die op duurzame en innovatieve manier worden geoogst. Het geurt heerlijk fris (en natuurlijk!) naar bijvoorbeeld limoen of mint. Het verzorgt je haar zonder het te verzwaren. Ook belangrijk het wordt getest op modellen en niet op dieren.

De salon is modern en fris aan, maar heeft een stoere vintage touch. Een knipbeurt nog is hier nog echt even een momentje voor jezelf. WEISS hairartist zorgt voor een nieuwe coupe, maar je stapt ook mentaal opgefrist naar buiten.

Locatie