Wendelina Photography

Fotografie waar je net even wat langer naar moet kijken, dat is waar Wendelina Photography zich in heeft gespecialiseerd. Wendelina Verschoor legt jou, je new born baby, je kind of je familie op een persoonlijke manier vast op de gevoelige plaat. Ze vangt die dromerige blik en geeft warmte mee aan haar fotografie.

De serene en romantische foto’s maken dat je even stil wordt van binnen om je af te vragen wat de persoon op de foto op dat moment denkt of ervaart. De emoties zijn bijna voelbaar en door de styling en bewerking passen haar foto’s met gemak onder het kopje kunst. 

Haar beelden laten je verlangen naar het verleden en geven je iets moois om te bewaren voor later. Ook voor een bijzondere loveshoot met je lief in de studio of op een romantische buitenlocatie is Wendelina de aangewezen persoon.

Met publicaties in de Italiaanse Vogue is ze ondertussen internationale bekendheid aan het verwerven. Des te meer reden om snel een persoonlijke fotoshoot bij haar te boeken. Naast een mooie ervaring zul je lang plezier hebben van het bijzondere resultaat.

 

Wendelina Photography collage

Locatie