Yoga op een surfplank?

Lifestyle Studio Dordrecht is sinds kort aangesloten bij het Amerikaanse Yoga Alliance. Dat betekent wereldwijde belangenbehartiging van Yoga Studio’s, Docenten, Opleiders en Yoga beoefenaars. Het staat voor kwaliteit, toewijding, support, groei, integriteit en diversiteit van de yoga gemeenschap. Naast de normale yoga sessies kun je bij Lifestyle Studio Dordrecht Hot Yoga doen. Dat is yoga in een hele warme ruimte om je spieren lekker los te maken.

Regelmatig verplaatst de studio zich naar het park om bij mooi weer lekker in de buitenlucht te rekken en strekken. Liever wat actiever? Bootcamps staan ook regelmatig op de planning.

Of wat te denken van Sup Yoga, ja je leest het goed Yoga op een sup (lange brede surfplank) er zijn die 4 juni twee sessie te boeken. van 11:00-12:00 of van 12:00-13:00.

Heb je nog niet eerder yoga gedaan bij Jolande? Dan is de zomer proefmaand misschien iets voor je. Voor 25€ kun je vier verschillende lessen proberen. Zo kun je meteen kijken wat er bij je past. Meer info vind je hier.

sup yoga

Dominique Van Dijk

Do In Dordt dat ben ik! Mijn naam is Dominique van Dijk. Produkt ontwikkelaar, design lover en een echte Dordtophile. Zes jaar geleden bracht de liefde me naar deze bruisende stad. Ik viel als een blok voor de creatieve markten, oude straatjes en bijzondere winkels. Er is zoveel te zien en te doen!