Een HD beamer voor de mooiste resolutie

Nu de winter weer voor de deur staat zoeken we graag weer binnenshuis de warmte en gezelligheid op. Een leuke film, serie, of zelfs het WK-voetbal kan hier dan ook eigenlijk niet bij ontbreken. Hoe gaaf zou het dan zijn als jij je woonkamer zou kunnen omtoveren in een heuse thuisbioscoop middels een full HD beamer. Met een beamer kun je namelijk je favoriete film levensgroot afspelen op een doek of op de muur. Bij thenextshop zie je al vele voorbeelden van full HD beamers. We vertellen je over de voordelen van de HD beamer en lichten twee uitvoeringen uit. 

De voordelen van een HD beamer

Het grote voordeel hd beamers is ongetwijfeld dat je jouw favoriete film, serie of realityshow levensgroot kunt afspelen en kunt bekijken vanaf je eigen bank. Doordat de beamer een HD resolutie projecteert geniet je ook nog eens van een ontzettend scherpe resolutie. Zo lijkt het net alsof jij je in de bioscoop bevindt. Je kunt dus rustig met je gezin, familie of vriendengroep genieten van je favoriete entertainment. Bovendien is een HD beamer ook nog eens zeer eenvoudig te installeren. Vaak kun je via een simpele HDMI kabel je laptop of tv aansluiten op de beamer waardoor je direct je beeld in een groter formaat kunt projecteren. 

Welke HD beamers zijn er allemaal

Net zoals met veel ander audiovisueel apparatuur, zijn ook HD beamers in allerlei uitvoeringen te verkrijgen. We lichten een aantal opties voor je uit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Epson EHLS300 beamer. Deze HD beamer kent ruim 3500 lumen waardoor deze zelfs met daglicht nog ontzettend scherp zal projecteren. Door de 3LCD projectie wordt zowel kleurlicht als witlicht fantastisch weergegeven. Voor een beamer die je snel bij de hand hebt en super snel kan aansluiten kun je kiezen voor de Samsung Freestyle beamer. Deze is kleiner van formaat maar levert nog altijd een zeer scherpe resolutie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *